ايران روستاهاي بكر و شگفتانگيز زيادي دارد كه هر كدام در نوع خود بينظيرند و نامهاي بسياري را به خود اختصاص دادهاند. اگر در سفر تابستاني به شمال ايران دلتان خواست به جايي خنك برويد ميتوانيد به ييلاقات سرسبز برويد كه انتخاب خوبي براي شما خواهد بود. روستاهاي كهن زيبايي همچون ييلاق گرسماسر با كوههاي بلند، چشمههاي خنك، تنوع جاذبههاي طبيعي و تاريخي انتظار علاقهمنداني را ميكشند كه به طبيعت گردي اشتياق دارند. در يك كلام ميتوان خاص ترين روستاهاي ايران براي روستاگردي را اينچنين معنا كرد، روستاهايي كه جريان زندگي و تداوم حيات هر روستا تضميني است براي حيات كل كشور. روستاهايي خاص كه هنوز هم تداعي كننده عشق و صفا و صميميت است، همدلي مردم، هم صدايي همه و پاكي و بي ريا بودن. با اين وصف، ديگر درنگ جايز نيست و تنها يك نكته ميماند و آن اين است كه ميان اين همه روستاهاي رويايي ايران كه شما را چند روزي از سرو صداهاي شهري دور ميكند و لحظاتي ناب را براي شما طبيعت دوستان در كنار خانواده يا دوستانتان رقم ميزند، كدامين از همه زيباتر است؟ در اين مقاله از وبلاگ علاءالدين تراول همراه ما شويد تا بهترين روستاهاي ايران براي روستاگردي را به شما معرفي كنيم.
چرا روستاهاي ناشناخته ايران؟
در روستاها، هيچ كوچهاي به درهاي بسته ختم نميشود و هيچ بن بستي از چشم كوچهها پنهان نميماند. در باغهاي آنجا، غنچهها با هواي پاكش زيباتر از هميشه به نظر ميرسند و همه چيز آنجا ديدني خواهد بود. هواي خوش و بوي گل و تا چشم كار ميكند سبزه و درخت؛ يك روستا، سراسر حس و حال خوش و پر از شادابي و نشاط را تقديم عاشقان طبيعت ميكند. با اين همه آرامش و نشاط،، امكان ندارد كسي به آنجا برود و از رفتنش پشيمان شود. شايد بهتر باشد شما هم به جرگه روستاگردان بپيونديد و در كنار داشتن زيباترين فضا، از هم صحبتي با خونگرمترين و ساده دلترين مردمان آنجا لذت ببريد. در ادامه به برخي از اسامي روستاهاي جالب ايران ميپردازيم تا شما را شگفت زده كنيم.
روستاي ابيانه، ياقوت سرخ و گرانبهاي تاريخ نطنز
در زمانهاي گذشته وقتي بسياري از روستانشينها با اهداف مختلف كاشانه خود را ترك ميكردند و راهي شهرها ميشدند، به فكرشان خطور هم نميكرد كه روزگاري زادگاهشان به جايي براي گذراندن تعطيلات تبديل شود و بر سر زبانها بيفتد. روستاي تاريخي ابيانه يكي از همين روستاهاي تماشايي و محبوب كشور است كه در ۴۰ كيلومتري شمال غربي شهرستان نطنز در استان اصفهان قرار گرفته است. قدمتي كه اين روستاي تاريخي دارد به ۱۵۰۰ سال پيش بر ميگردد پس تعجب برانگيز نيست كه در آن آثار تاريخي زيادي هم وجود داشته باشد. مردم محلي ابيانه كه بسيار خونگرم و مهماننواز هستند، اين روستا را با نام ديگري همچون ويونا ميشناسند؛ دليل نامگذاري ويونا بر روي روستاي ابيانه كه از دو كلمه وي به معني بيد و ويانه به معني بيدستان تشكيل شده به خاطر اين است كه در زمانهاي گذشته در اين محل درختهاي بيد زيادي وجود داشته است. جالب است بدانيد با تحقيقاتي كه باستانشناسان برروي خانه هاي روستاي ابيانه انجام دادهاند، تخمين زدهاند كه اين روستا با توجه به طراحي و ساخت آنها به زمان ساسانيان، سلجوقيان، قاجاريان و صفويان برميگردد.
اگر گذرتان به كاشان افتاد و خواستيد از ديدني هاي كاشان ديدن كنيد، بازديد از روستاي ابيانه را از دست ندهيد. به محض ورود به اين روستا و حتي با ديدن دورنماي خانه هاي سرخ رنگ روستا شما را تحت تاثير قرار ميدهند. بناهايي ساخته شده با كاهگل قرمز كه زير طاقهاي سفيدش پنجرههاي مشبك چوبي دارند و تا به امروز توانستهاند ظاهر سنتي خود را حفظ كنند.
روستاي كندوان، تجربه روستاگردي در دِل كوه يا سرزمين هابيت هاي ايران
اگر در روزهاي گرم سال به دنبال مقصدي خنك در گوشه گوشه ايران هستيد، ميتوانيد اين بار به روستاي كندوان برويد؛ جايي كه حتي در گرمترين روزهاي سال هم با آب و هوايي دلپذير از شما ميزباني ميكند. روستاي كندوان، يكي از جاذبههاي ديدني اطراف تبريز است كه پيشنهاد ميكنيم با تور تبريز حتما از آنجا ديدن كنيد. براي رسيدن آسانتر به اين روستاي صخرهاي بهتر است خود را به 60 كيلومتري جنوب تبريز برسانيد كه از توابع شهرستان اسكو است. گردشگراني كه به آنجا سفر ميكنند با دوربين عكاسي خود، زيبايي اين منطقه را ثبت ميكنند. چهرههاي حيرتزده گردشگراني كه در حال گردش در جاي جاي اين منطقه هستند، هر چه بيشتر به ميان روستاي كندوان پيش ميروند از ديدن اين همه زيبايي به وجد ميآيند و از بودن در چنين جايي غرق لذت ميشوند. همانطور كه گفتيم مناظر و خانههاي تراشيده شده در دل اين صخرهها، معماري بينظير و نيز خانههاي كله قندي شكل اين روستا توجه هر توريستي را به خود جلب و نگاه هر بينندهاي را خيره ميكنند. اگر تا حالا از اين روستا به هر دليلي ديدن نكردهايد، كافيست با كارشناسان ما در بخش تور داخلي تماس بگيريد و در تورهاي طبيعت گردي علاءالدين تراول ثبت نام نماييد.
- شنبه ۰۵ تیر ۰۰ ۱۱:۴۳
- ۱۳ بازديد
- ۰ نظر