با استفاده از ظرفيتهاي گردشگري هر روستا در استان مركزي ميتوان گردشگري و اشتغال را رونق داد.
سيدمحمد حسيني مديركل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان مركزي گفت:
استان مركزي با توجه به پتانسيلهاي طبيعي و تاريخي در مناطق روستايي از مناظر زيبايي برخوردار است، بر همين اساس توجه به ظرفيتهاي موجود در مناطق روستايي و توسعه بومگردي يكي از اهداف اداره كل ميراث فرهنگي استان به شمار مي آيد از همين رو از سرمايهگذاران اين بخش استقبال كرده و با تمام توان حامي آنها خواهيم بود.
به گفته او بيش از ۱۲۰۰ روستاي منحصر به فرد در سطح استان موجود بوده و تلاشهاي اداره كل بر آن است تا توسعه بومگردي در استان را سرعت بخشد و در روستاهاي هدف گردشگري كه از ارزش تاريخي برخوردارند بر رونق گردشگري و ترويج و توسعه صنايع دستي در جهت افزايش اشتغال پايدار پيش رود.
هر گونه اقدامي در روستا بايد با حفظ و صيانت از بافت روستا صورت گيرد. هر روستا از خصوصيات ويژهاي برخوردار است و مورد مطالعه قرار دادن شرايط محيطي و طبيعي و داشتههاي روستا پيش از اقدام براي توسعه زيرساختهاي گردشگري ضروري است، چرا كه تقويت ظرفيتهاي بومگردي روستاها و همچنين ايجاد اشتغال براي جوانان سبب تقويت حوزه گردشگري روستايي شده و هم سبب جلوگيري، مهاجرت روستاييان به سمت شهرها ميشود.
از اهداف اين اداره توسعه اقامتگاههاي بومگردي در راستاي تثبيت جايگاه اجتماعي و اقتصادي روستاها است، اما هدف از بومگردي، حفظ و احيا روش زندگي بومي است و اين توسعه بايد سبب افزايش جايگاه اجتماعي روستا شده و هيچ گونه شكافي در ماهيت اجتماعي و فرهنگي روستا وارد نسازد.
لازم به توضيح است كه در حال حاضر ۷۷ مجوز احداث اقامتگاه هاي بومگردي در سطح استان صادر شده و ۴ اقامتگاه در حال خدماترساني به گردشگران هستند.
- شنبه ۰۸ آذر ۹۹ ۱۰:۵۹
- ۳۵ بازديد
- ۰ نظر