ايسنا/همدان معاونت امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي ابن سينا همدان گفت: واكسيناسيون در استان همدان، روند خوبي دارد، ۳۴ درصد از جمعيت هدف واكسيناسيون حداقل دُز اول واكسن را دريافت كردند، جمعيت روستايي را با طرح "ده گردي" و مراجعه به منازل، واكسينه كرديم و در واكسيناسيون مادران باردار نيز جزء پنج استان برتر كشور هستيم.
دكتر محمد خزائي در گفتوگو با ايسنا، با بيان اينكه از ابتداي شروع واكسيناسيون تا روز ۱۳ شهريورماه، ۶۳۹ هزار و ۴۵۷ دز واكسن، در استان همدان، تزريق شده است،تصريح كرد: ۴۲۷ هزار و ۹۲۳ دُز از واكسنهاي تزريقي براي دُز اول و ۲۱۱ هزار و ۵۳۴ دُز براي دُز دوم واكسن، بوده است.
وي ادامه داد: ۳۴.۳ درصد از جمعيت هدف واكسيناسيون در كل استان، دُز اول واكسن را دريافت كردند و ۱۷ درصد جمعيت مشمول واكسيناسيون، با دريافت دو دُز واكسن، به صورت كامل، واكسينه شدند.
معاونت امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي ابنسينا همدان با اشاره به واكسيناسيون ۹۴ درصدي افراد بالاي ۶۰ سال، مطرح كرد: روزانه حدود نيم تا يك درصد جمعيت هدف استان، واكسينه ميشوند.
خزائي ادامه داد: در حال حاضر، متولدين سال ۵۳ و ما قبل در مناطق شهري و متولدين سال ۶۰ و ماقبل آن، در منطق روستايي استان، واكسن كرونا را دريافت ميكنند.
وي خاطرنشان كرد: خوشبختانه روند واكسيناسيون و استقبال از واكسن در استان، خوب است اما در برخي نقاط روستايي برخي شايعات منجر به عدم تمايل مردم به واكسينه شدن، ميشود كه ما در طرحي به نام "ده گردشي" كه با همكاري سپاه پاسداران، انجام ميدهيم با مراجعه به خانههاي روستايي، واكسيناسيون مردم را انجام ميدهيم.
معاونت امور بهداشتي دانشگاه علوم پزشكي ابنسينا همدان در رابطه با سبد واكسيناسيون استان، گفت: در حال حاصر واكسنهاي آسترازنكا، سينوفارم، بركت و پاستور در مراكز واكسيناسيون استان، وجود دارند.
خزائي در رابطه با واكسيناسيون مادران باردار در همدان، توضيح داد: اين مسئله به صورت ويژه در همدان، پيگيري ميشود و ما جزء پنج استان برتر در زمينه واكسيناسيون مادران باردار، هستيم.
وي خاطرنشان كرد: مادران باردار براي دريافت واكسن بايد هفته دوازدهم بارداري را پشت سر گذاشته باشند و فقط ميتوانند، واكسن سينوفارم را تزريق كنند.
- دوشنبه ۲۲ شهریور ۰۰ ۱۶:۴۰
- ۱۲ بازديد
- ۰ نظر