ده گردي و گردشگري كشاورزي مي‌تواند گردشگري‌ تفريحي پسا كرونا باشد

در وبينار بين‌المللي انجمن سفر و خوراك جهاني مطرح شد؛

روستاگردي و گردشگري كشاورزي مي‌تواند گردشگري‌ تفريحي پسا كرونا باشداين عكس تزئيني است

ايسنا/يزد وبينار بين­­‌المللي معرفي ظرفيت­‌هاي گردشگري خوراك در گردشگري روستايي با گفت‌وگو بين رييس كميته گردشگري خوراك يزد و بنيانگذار و رئيس انجمن سفر و خوراك جهاني برگزار شد.

«اريك ولف» بنيانگذار و رئيس انجمن سفر و خوراك جهاني(World Food Travel Organization) است و در اين انجمن با كمك نمايندگاني از سراسر دنيا و دسترسي به شبكه وسيعي از كارشناسان حوزه گردشگري و صنعت غذايي در ابعاد مختلف به دنبال توسعه گردشگري خوراك است.

 

«حسين دهقان‌ منشادي» مسئول كميته گردشگري خوراك يزد و اولين راهنماي گردشگري خوراك ايران كه در دوره­مي آموزشي مشترك اين انجمن و فدراسيون جهاني راهنمايان شركت كرده، در اين وبينار به گفت‌وگو با «اريك ولف» پرداخت.

وي در اين وبينار، ضمن مروري بر اهداف توسعه پايدار گردشگري خوراك و گردشگري روستايي، اظهار كرد: همچنان كه نگراني­‌هاي از بيماري كوويد ۱۹ و بهداشت خوراك و نوشيدني مطرح است، سفرهاي هوشمند مي‌توانند راهكاري براي شتابدهي به حركت كند گردشگري باشند.

اين مسئول افزود: گردشگري­ آهسته و آهسته­ خوردن نيز در اين برهه، در حال تقويت است لذا در اين رويكرد، روستاگردي و گردشگري كشاورزي يكي از گزينه­‌هاي تفريح و سفر به شمار مي‌رود.

دهقان منشادي فرصت‌­هاي جديد مانند دسترسي به خوراكي و محصولات زراعي سالم و اشتغال­زايي را از عمده مزاياي گردشگري روستايي دانست و فعاليت‌هاي «اريك ولف» در اسپانيا و ايتاليا را مصداقي بر اين مسئله عنوان كرد.

«رضا بهادري» مسئول كميته توسعه پايدار يزد نيز در جريان اين وبينار بين‌المللي، از فعاليت‌هاي توسعه پايدار انجمن سفر و خوراك سوالاتي را پرسيد و «اريك ولف» با مهم دانستن دور ريزهاي غذا و ظروف پلاستيكي بر پويش­‌هاي اين انجمن تاكيد كرد.

البته انجمن جهاني سفر و خوراك گزارشي سالانه از وضعيت گردشگري خوراك در سراسر دنيا منتشر مي­‌كند و جلسات مجازي و گزارش­‌هاي متعددي از زواياي متعدد آن دارد كه در اين باره نيز توضيحاتي را ارائه كرد.  

سوالاتي مبني بر چگونگي ترويج گردشگري خوراك و معرفي آن به گردشگران نيز در اين وبينار كه پنجشنبه سوم مهرماه برگزار شد، مطرح گرديد كه «اريك ولف» نيز در اين باره توضيحاتي را ارائه و در پايان به ديپلماسي گردشگري خوراك اشاره كرد و گفت: همانطور كه بدون آگاهي و بي‌اطلاعي از زبان يك موسيقي مي‌توان از آن لذت برد، بدون اهداف سياسي و زبان مشترك گفتاري نيز مي­‌توان از خوراك و نوشيدني به منزله بخشي از فرهنگ يك منطقه لذت برد.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در مونوبلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.