در وبينار بينالمللي انجمن سفر و خوراك جهاني مطرح شد؛
اين عكس تزئيني است
ايسنا/يزد وبينار بينالمللي معرفي ظرفيتهاي گردشگري خوراك در گردشگري روستايي با گفتوگو بين رييس كميته گردشگري خوراك يزد و بنيانگذار و رئيس انجمن سفر و خوراك جهاني برگزار شد.
«اريك ولف» بنيانگذار و رئيس انجمن سفر و خوراك جهاني(World Food Travel Organization) است و در اين انجمن با كمك نمايندگاني از سراسر دنيا و دسترسي به شبكه وسيعي از كارشناسان حوزه گردشگري و صنعت غذايي در ابعاد مختلف به دنبال توسعه گردشگري خوراك است.
«حسين دهقان منشادي» مسئول كميته گردشگري خوراك يزد و اولين راهنماي گردشگري خوراك ايران كه در دورهمي آموزشي مشترك اين انجمن و فدراسيون جهاني راهنمايان شركت كرده، در اين وبينار به گفتوگو با «اريك ولف» پرداخت.
وي در اين وبينار، ضمن مروري بر اهداف توسعه پايدار گردشگري خوراك و گردشگري روستايي، اظهار كرد: همچنان كه نگرانيهاي از بيماري كوويد ۱۹ و بهداشت خوراك و نوشيدني مطرح است، سفرهاي هوشمند ميتوانند راهكاري براي شتابدهي به حركت كند گردشگري باشند.
اين مسئول افزود: گردشگري آهسته و آهسته خوردن نيز در اين برهه، در حال تقويت است لذا در اين رويكرد، روستاگردي و گردشگري كشاورزي يكي از گزينههاي تفريح و سفر به شمار ميرود.
دهقان منشادي فرصتهاي جديد مانند دسترسي به خوراكي و محصولات زراعي سالم و اشتغالزايي را از عمده مزاياي گردشگري روستايي دانست و فعاليتهاي «اريك ولف» در اسپانيا و ايتاليا را مصداقي بر اين مسئله عنوان كرد.
«رضا بهادري» مسئول كميته توسعه پايدار يزد نيز در جريان اين وبينار بينالمللي، از فعاليتهاي توسعه پايدار انجمن سفر و خوراك سوالاتي را پرسيد و «اريك ولف» با مهم دانستن دور ريزهاي غذا و ظروف پلاستيكي بر پويشهاي اين انجمن تاكيد كرد.
البته انجمن جهاني سفر و خوراك گزارشي سالانه از وضعيت گردشگري خوراك در سراسر دنيا منتشر ميكند و جلسات مجازي و گزارشهاي متعددي از زواياي متعدد آن دارد كه در اين باره نيز توضيحاتي را ارائه كرد.
سوالاتي مبني بر چگونگي ترويج گردشگري خوراك و معرفي آن به گردشگران نيز در اين وبينار كه پنجشنبه سوم مهرماه برگزار شد، مطرح گرديد كه «اريك ولف» نيز در اين باره توضيحاتي را ارائه و در پايان به ديپلماسي گردشگري خوراك اشاره كرد و گفت: همانطور كه بدون آگاهي و بياطلاعي از زبان يك موسيقي ميتوان از آن لذت برد، بدون اهداف سياسي و زبان مشترك گفتاري نيز ميتوان از خوراك و نوشيدني به منزله بخشي از فرهنگ يك منطقه لذت برد.
- شنبه ۱۳ شهریور ۰۰ ۱۲:۳۳
- ۱۵ بازديد
- ۰ نظر